Gredin Entreprenad AB

Gredin Entreprenad

Vi utför bygg och stomentreprenader från små till stora projekt i Stockholm med omnejd. Vår affärsidé är att leverera projekt som håller tider, ställda ekonomiska mål och hög kvalitét. Vi erbjuder också projektering, platsledning och arbetsledning med goda relationer till beställare och leverantörer. Vi samarbetar med mindre och större entreprenörer som vi anser håller en hög nivå på utförande och prestation.

OM OSS

Välkommen till
Gredin Entreprenad

GREDIN ENTREPRENAD AB startade sin verksamhet december 2007 i form av en enskild firma och ombildades till AB december 2008. Första året bestod uppdragen mestadels att driva projekt åt andra byggfirmor som inte kunde få tag på kvalificerade platschefer, samt utförde en del förhandskalkyler åt beställare för att de skulle kunna ta beslut om projekten skulle genomföras. Arbetena genom åren har genererat i en god kunskap inom alla områden av byggnationen. I dagsläget arbetar vi sida vid sida med byggherren från start till mål med projektering och platsledning. Vi utför också bygg och stomentreprenader i egen regi.

Gredin Entreprenad

Våra tjänster

Nedan ser du urval av våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring någon tjänst.

project planing

Projektering

I våra projekt är vi med i ett tidigt skede där vi med byggherren går igenom alla krav och önskemål för kommande projekt

project

Platsledning

Platsledning innebär att vi deltar i projekten som platschef / arbetsledare från start till mål. Platschefen är en av dom viktigaste rollerna på bygget.

inspection

Egna entreprenader

Vi utför bygg och stomentreprenader från små till stora byggprojekt i Stockholm med omnejd, Allt från ombyggnationer, renoveringar till nyproduktioner av flerfamiljshus.

idea

Kontrollansvarig

Vår kontrollansvarig, även kallad KA kontrollerar och hjälper dig som byggherre och ser till så att alla kontroller utförs enligt kraven i bygglagstiftningen. 

Arbeta här

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Här hittar du aktuella lediga tjänster hos oss. Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare, ansök nu och bli en del av vårt team!

KONTAKTA OSS

Hör av dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.